Freerunning

Vanaf maandag 4 januari 2021 beginnen we met lessen freerunning. Wordt uitgesteld i.v.m. corona, er is nog geen nieuwe startdatum.

Freerunning is een sport waarbij een renner zich sierlijk door zijn omgeving begeeft. Rennen, springen en duikelen over verschillende obstakels.
De indoortrainingen zijn heel erg geschikt om nieuwe of moeilijk elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren. De nadruk ligt tijdens de training op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak.
Tijdens de training wordt je begeleid door een coach en ga je stap voor stap kennismaken met alle facetten van freerunning.

De les zal gehouden worden op maandag van 16:00 tot 17:00 uur en is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Lijkt het je leuk om mee te doen dan kan dat vanaf maandag 4 januari 2021 in gymzaal de Zwerm, Merelstraat 1 te Scheemda.

Trek kleding aan waar je je gemakkelijk in kunt bewegen. De kleedkamers zijn i.v.m. corona gesloten, dus kleed je thuis alvast om.
Ouders mogen niet mee het gebouw binnen, dus geef uw kind een telefoonnummer mee dat wij indien nodig kunnen bellen.

Het is helaas niet mogelijk om deze les te starten op het sportveld, omdat je dan geen goed beeld van de sport kunt neerzetten. Daarom hebben wij besloten te wachten met de start van deze les totdat we weer binnen mogen sporten.